Silivri’de Cumhuriyet Söyleşisi Düzenlendi

0
457

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, Silivri Sanat Platformu ile Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi planlanan ortak etkinlikle Cumhuriyet’in kazanımlarını, güncel durumunu ve değerlerinin nasıl kurtarılabileceği konusunda Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi’nde bir araya geldiler.

Cumhuriyet’ten geriye ne kaldı? Cumhuriyet değerleri nasıl kurtarılabilir? Konulu söyleşiyi 29 Ekim Cumhuriyet bayramı öncesi Doç. Dr. Nevzat Evrim Önal’ın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, Silivri Sanat Platformu ile Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneğinden yapılan ortak açıklamada, Düzenlenen bu ortak etkinlikte davetimizi geri çevirmeyen değerli hocamız Doç. Dr. Nevzat Evrim Önal başta olmak üzere, etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran Silivri halkına, söyleşi için salonlarını açan Silivri Belediyesi’ne, düzenlemede emek veren Belediye personeline ve etkinlikte birlikte hareket ettiğimiz Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi ile Silivri Sanat Platformu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Denildi.