Cumhuriyet Söyleşisi 23 Ekim’de Silivri’de

0
481

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, Silivri Sanat Platformu ile Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından 23 Ekim 2022 Pazar Günü 14:00’da Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda Cumhuriyet Söyleşisi düzenlenecek. Sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınlayan oluşumların duyurusu şu şekilde;

Cumhuriyet’in 99. yılından 100. yılına girerken 29 Ekim’in hemen öncesinde Cumhuriyet Söyleşisinda bir araya geliyoruz.

23 Ekim 2022 Pazar günü, saat 14:00’da Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, Silivri Sanat Platformu ve Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği ortaklığı ile gerçekleştirilen etkinlikte, Beykoz Üniversitesi Doçent Doktoru, Bilim ve Aydınlanma Akademisi Kurucu Üyesi Nevzat Evrim Önal gerçekleştireceği konuşmayla ” 99. yılı bitip 100. yılı başlarken Cumhuriyet’ten geriye ne kaldı ? Cumhuriyet değerleri nasıl kurtarılabilir ? ” başlığı ile katkı sunacak.
Mustafa Kemal’in önderliğinde gerçekleştirilen devrim olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet’in kazanımlarının konuşulacağı etkinliğe tüm halkımız davetlidir.