Fenerbahçe Opet Dünya Üçüncüsü !

0
1063

Dünyanın en iyi 6 takımının bulunduğu FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nın son gününde temsilcimiz Fenerbahçe Opet Dünya üçüncüsü oldu.

Bronz madalya maçında Brezilya ekibi Minas Tenis Clube’yi 25-18, 25-7 ve 28-26’lık set skorlarıyla 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Opet’i Ankara seyircisi ilgiyle takip etti.

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı bronz madalyayla tamamlayan Fenerbahçe Opet’e üçüncülük madalyalarını TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, üçüncülük şiltini ise TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

MİNAS TENİS CLUBE – FENERBAHÇE OPET: 0-3
SALON: Ankara Spor Salonu
HAKEMLER: David Fernandez Fuentes (İspanya), Andrea Puecher (İtalya)
MİNAS TENİS CLUBE: Carneiro, Pri Daroit, Thaisa, Cuttino, Neriman, Gattaz, Leia (L) (Kudiess, Nascimento, Priscila, Luiza)
FENERBAHÇE OPET: Buse, Fedorovtseva, Popovic, Lazareva, Meliha, Eda, Gizem (L) (Dicle Nur, Tutku Burcu)
SETLER: 18-25, 7-25, 26-28
SÜRE: 1 saat 6 dakika (23′,16′,27′)

Karşılaşmanın ardından soyunma odasına giderek Fenerbahçe Opet’li oyuncuları tebrik eden TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Bir görev üstlendik. Türkiye Voleybol Federasyonu bir gerçek ki kulüpleri için var olduğunu bir kez daha gösterdi. bu güzel atmosferi yarattığınız ve elde ettiğiniz başarı için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.