Köy Parkları Yenileniyor

0
1350

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Yeşil Alanlar ve Tesisler Yapım Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sezer Ada Ateş  ile birlikte Alipaşa, Büyük Kılıçlı, Seymen, Yolçatı ve Çeltik köylerimizi ziyaret ettik. Köy muhtarlarımızında eşlik ettiği ziyaretlerde parklar ve top sahalarımızda incelemelerde bulundular.

Müdür Yardımcısı Sezer  Ada Ateş  ve parti yöneticileri ile birlikte köy parklarının eksiklerini yerinde tespit ederek notlarını aldılar. Park Bahçeler Şefliği tarafından daha öncesinde yerlerinde tespit çalışmaları yapılan ve köylerde bulunan 42 adet parkın bakımlarını yapmanın yanı sıra, eksiklerini giderip bununla birlikte 13 yeni parkı en kısa sürede köylerimize ve vatandaşlarımıza kazandıracağını belirtiler.

Ayrıca gerekli tahsislerin İBB’ye yapılması halinde köylerimizee halı sahalar ve kapsamlı tesisler kazandırarak gençlerimizin sporla buluşmasını kolaylaştıracağız. Yeni yatırımlarımız Silivri’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun denildi.