Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Yeni Hükümet Konağı Silivri’mize Hayırlı Olsun

0
671

Değerli hemşehrilerim;
26 Eylül 2019 tarihindeki depremde hasar görerek kullanılamaz hale gelmiş olan Silivri İlçe Stadyumunun bulunduğu alana, 24 Şubat 2020 tarihindeki yazımızda belirttiğimiz Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Hükümet Konağı yapımıyla ilgili talebimiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından uygun görülmüştür.
Projenin hayata geçirilmesine ilişkin çalışmalar TOKİ Başkanlığınca yürütülecek olup, projenin amacına ilişkin gerekli olan takas ve tahsisler ilgili tüm kurumlar tarafından sağlanacaktır.
Projeye ilişkin detayları önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde sizlere aktaracağız.

Kıymetli hemşehrilerim,
‘Marka Kent Mutlu Silivri’ için yola çıktığımız ilk günden beri tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Özlediğiniz ve hak ettiğiniz hizmetlere kavuşmanın ve başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Silivri’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını özellikle bilmenizi isterim.
Bugün aldığımız bu güzel haberin hayırlara vesile olmasını diliyor, başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum.