Silivri Tarih Derneği Silivri’de Kuruluyor

0
1492

Silivri Tarihine Sahip Çık Platformu sosyal medya hesabından bir duyuru yayınlayarak çalışmalarına Silivri Tarih Derneği olarak devam edeceğini duyurdu.

Bizlerinde destekçisi olduğumuz Silivri’de tarih çalışmalarını sürdüren Silivri Tarihine Sahip Çık Platformu, çalışma hayatına Silivri Tarih Derneği olarak devam edeceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklama şu şekilde;

DUYURU | Silivri Tarih Derneği – Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği | 2019

2018 Yılında Silivri’deki tarihi kültürel mirasların korunması, takibi, gün yüzüne çıkarılması, belgelenmesi ve benzer amaçlarla kurduğumuz ” Silivri Tarihine Sahip Çık Platformu ” hareketi şu andan itibaren Silivri’deki yaşamına ” Silivri Tarih DerneğiSilivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği ” olarak devam edecektir.

Silivri’de bir şubesi olacak olan ve dernek binasının aktif olmak üzere olduğu derneğimizin faaliyet alanları, çalışma konuları, etkinlikleri, projeleri, kulüpleri ve mücadele sahaları web sayfamız ile sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyurulacaktır.

Projesel faaliyetler, etkinlikler ve kollektif çalışmanın esas alınacağı derneğimize siz değerli Silivrilileri bekliyoruz.

Dernek ofisi konumu ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.

Saygılarımızla..
Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği Yönetimi