Silivri Okçuluk Kulübü Türkiye 1 ve 2.si

0
1951

Silivri’nin Okçuluk Kulübü olan ” Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü olan SİOKGSK’dan Türkiye birinciliği ve ikinciliği geldi.

2019 Zafer Haftası Minikler Açık Hava Türkiye Şampiyonası 11-12 yaş Erkekler Klasik Yay Okçuluk Turnuvasında Ata Efe BIYIKLI Türkiye 2.Si oldu. Yine 11-12 Yaş Miniklerde Ata Efe BIYIKLI, Kuzey YALIM, Metin ŞENOL takım halinde Türkiye 1.si oldular.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan SİOKGSK;

“Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü (SİOKGSK) ailesi olarak Çocuklarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Yarışmaya katılan tüm sporcuları son oka kadar göstermiş oldukları gayretten dolayıda kutlarız. Bizlere desteğini esirgemeyen başta Silivri Belediye Başkanımız Volkan YILMAZ’a, başkan yardımcılarımız Emre SARISALTIKOĞLU, Harun AKKAN ve Hasan SOLAK’a teşekkürlerimizi borç biliriz. Emeğin en fazlası fedakar ailelerimize ve değerli hocalarımız Erol TÜRKEKUL ve Emre GÖÇMEN hocalarımızın kendileri övgüyü fazlasıyla hak ediyorlar.
SİOKGSK olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren SİLİVRİ’mizi en iyi şekilde temsil ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bu çocuklar Silivri’nin geleceği, aydınlık yüzleri, desteklerinizle çok daha güzel yerlerde olacaklarından şüphemiz yoktur. SİLİVRİ’de Okçuluk var. ” dedi.