Silivri Konulu En Güzel Fotoğraf Ödülü Kaptı

0
952

Silivri Belediyesi’nin 58’inci Yoğurt Festivali kapsamında düzenlediği “Foto Safari Fotoğraf Yarışması” sona erdi. Silivri’yi anlatan en iyi 3 fotoğraf 5 Bin TL ile ödüllendirildi.

Silivri Belediyesi 58’inci Yoğurt Festivali kapsamında ilçenin tanıtılması ve fotoğraf sanatının geliştirilmesine yönelik Foto Safari Fotoğraf Yarışması düzenledi. Birbirinden farklı fotoğrafların kaydedildiği yarışmada Silivri’den ve birçok şehirden yarışmacı en güzel Silivri fotoğrafını çekmek için mahalle mahalle gezdi. Silivri tarlaları, yoğurt imalathaneleri, sahil şeridi, tarihi binalar gibi ilçenin önemli değerleri fotoğraflandı.

En İyi 3 Fotoğraf 5 Bin Lira Ödül Kazandı

Değerlendirmeleri yapan jüri üyeleri Enver Şengül, Hürriyet Akın, Mustafa Binol, Nuri Çoban ve Ahmet Mücen en güzel fotoğrafı seçmekte zorlandı. Silivri Belediyesi Foto Safari Yarışmasında dereceye girerek en güzel fotoğrafı çeken Uğur Bulut, Elif Çakıcı ve Kahraman Bekçili 5 Bin TL’lik başarı ödülünü kazandı. Bin TL Mansiyon Ödülünü kazanan isimler ise şöyle: Caner Başer, Hakan Yaralı, Servet Çınar, Egemen Ergin, Elif Çakıcı.

48 Fotoğraf Sergilendi

58’inci Silivri Yoğurt Festivali kapsamında düzenlenen Foto Safari’de 48 fotoğraf ise sergilenme fırsatı elde etti. Silivri Sahili’nde palmiye ağaçlarına sabitlenen fotoğraflar 4 gün süren festival boyunca Silivrililere sunuldu.