Yeni Girişimciye Destek Kursu Başladı

0
857

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nda 13. Grup eğitimleri başladı.

Silivri Belediyesi’nin Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğiyle hayata geçirdiği Girişimcilik Kursu devam ediyor. İşyeri açmak isteyen yeni girişimlere destek amaçlı verilen kurslar yoğun katılım ile gerçekleşiyor. Ortaklaşa yapılan kursların 82.Gurubu dün start aldı.
KOSGEB’in hibe kredi desteğinden faydalanmak isteyen yeni girişimcilerin bir haftalık eğitim aldığı kurslarda 2019 yılı 13.Grup derslerine katılım yoğun oldu.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen kursa Oda Başkanı Nuray Koçer ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz katılarak kursiyerlere başarılar diledi.

60 Bin TL Hibe Desteği
Uygulamalı Girişimcilik Kursu 4 iş günü boyunca toplam 32 ders saati sürecek. Kursun sonunda KOSGEB’e yapılan başvurular uygun görülürse 60 bin liraya kadar “hibe kredi” desteği alma hakkı kazanacak. Ayrıca 100 bin liraya kadar “sıfır faizli” ve 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak.

Ayrıntılı bilgi için Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası / 0212 727 11 42