Başkan Volkan Yılmaz’dan 1 Mayıs Mesajı

0
924

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yayınladığı mesaj ile kutladı. Başkan Yılmaz, mesajında şunları söyledi:
“Ülkemizin kalkınma mücadelesinde büyük bir önemi olan işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Emeğin, alın terinin, helal lokmanın önemini bilerek hayat mücadelesini verirken; doğruluk ve dürüstlükten ayrılmadan çalışan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. 1 Mayıs’lar emeğin bayramı olarak kutlanmalı ve böyle devam etmelidir. Bu bayram, aynı zamanda dayanışma ve kardeşliğin pekiştirilmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Emekçinin onurlu bayramını çeşitli hain organizasyonlarla gölgeleme ve başka yönlere çekme gayretine girerek manipüle eden anlayışları kınıyorum.
Ülkemizin geçtiği zorlu süreçlerin geride kalmasıyla birlikte işsizlik meselesinin de yüksek oranda çözüme kavuşacağına inancım tamdır. Tüm işçilerimizin layık oldukları şartlarda çalışarak, emeklerinin karşılığını tam manasıyla alabildiği günler arzuluyorum. Hayatı pahasına görev şuurunda olan, devletinin, milletinin ve ailesinin hizmetindeyken vefat eden işçilerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum.”