Silivrili Doğaperest Murat Hoşgör

0
2000

Silivrili Doğaperest Murat Hoşgör artık Silivri TV’de bizlerle doğa maceralarını paylaşacak.

Silivri’nin tanınır simalarından Optisyen Murat Hoşgör aynı zamanda Halk oyunları oyuncusu kimliğinin yanında bir doğa sever. Mesleğinin yanında bir aktivite olarak başladığı doğa ve kamp hayatı kısa sürede kendisinin bir tutkusu haline geldi. Birlikte yaptığımız sohbette Murat, Silivri ve Trakya’da doğanın güzelliklerini keşfettikten sonra Trakya bölgesindeki kamp alanlarını kendisiyle birlikte doğa sporlarına gönül vermiş kişilerle bu keşifleri arttırdıklarını, Kırklareli’nden Edirne’ye, Edirne’den Tekirdağ’a kadar tüm kamp alanlarını, şelaleleri, mesire yerlerini, göletleri, tarihi yapıları keşfettiklerini söyledi.

Sık sık doğa yürüyüşü ve kamp yaptıklarını söyleyen Murat Hoşgör, modernleşen dünyada şehir karmaşasından uzaklaşmak isteyen insanlarla yapmış oldukları etkinliklerle bireylerin doğayla tanışmasını sağladıklarını belirtti.

Bundan sonra tüm kamp ve doğa maceralarını bizlerle Silivri TV’de paylaşacak olan Doğaperest Murat Hoşgör, tüm doğa güzelliklerini, en iyi kamp alanlarının nerede olduğunu, kamp için gerekli malzemelerin neler olduğunu, kamptaki tüyoları video ve yazılarla birlikte doğa severlerle buluşturacak.

Instagram Sayfası – /dogaperest__/