Işıklar Basın Mensuplarıyla Buluştu

0
801


Başkan Özcan Işıklar, yerel basın mensuplarıyla düzenli gerçekleştirdiği seçim ve kampanya süreci değerlendirme toplantılarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, yerel basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Kampanya süreci hakkında basın emekçilerini bilgilendiren Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç eşlik etti. Seçim analizleri hakkında bilgiler veren bir sunuş yapan Işıklar, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Anket sonuçlarını değerlendirdi
Metropoll Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan anket sonuçlarını basın mensuplarıyla paylaşan Başkan Işıklar, kararsızlar dağıtılmadan Silivri’de % 51,2’lik bir oranla önde olduğunu, İstanbul’da da Ekrem İmamoğlu’nun 54,3’lük bir oranla seçim çalışmalarını önde sürdürdüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl eğitime başlıyor!
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün aldığı son kararı açıklayan Işıklar, Silivri Belediyesi tarafından kulübe tahsis edilen Selimpaşa ek hizmet binalarında Fenerbahçe Üniversitesi’nin 2019-2020 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacağını, haberin basında da yer aldığını müjdeledi.

“Siyasi bir provokasyon..!”
Son günlerde sosyal medya üzerinden “Silivri’de 30 bin hayvanın katledildi” şeklinde ortaya atılan iddiaların tamamen yalan ve karalama amaçlı olduğu belirten Başkan Işıklar: “En iyi yaptığımız bir hizmeti sabote etmek için tam seçim üzeri yapılmış özel bir provokasyondur” dedi. Silivri Belediyesi olarak Türkiye’de ilk defa hayvan hakları savunucusu derneklerle işbirliği yapan tek belediye başkanı olduğunu söyleyen Işıklar: “Bahse konu yer, eceli ile ölen hayvanların, herhangi bir kaza sonucu hayatını kaybeden hayvanların izole edilerek gömüldüğü bir defin alanıdır. Bu şahıslarla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu olay tamamen seçim üzeri yapılmış bir karalamadır..! Silivri’de bu denli hassas, geniş teçhizatı ve ekibiyle, büyük bir emekle en iyi yaptığımız hizmeti sabote etmek için yapılmış tam seçim üstü yapılmış özel bir provokasyondur bu..!” dedi.