Emekçiler ile Işıklar buluşması

0
1117

CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, yerel sanayi kuruluşları ziyaretleri kapsamında Ayfar Otomotiv fabrikasını ziyaret ederek personel ile buluştu.

CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri’de bulunan yerel sanayi kuruluşları ziyaretlerini de sürdürüyor. Bölgede faaliyet gösteren Ayfar Otomotiv fabrikasını ziyaret eden Işıklar, fabrika yöneticileri ve çalışanlarla bir araya geldi. Belediye Başkan Adayı Işıklar, beraberinde CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve meclis üyesi adayları ile birlikte tüm personele cep parfümü hediye etti.

Işıklar: “Üretmezsek Yok Olacağız”

Işıklar gerçekleştirdiği ziyarette şunları söyledi: “Ülkemizin özellikle bu kriz yaşadığı dönemde zor günlerinin altında yatan bir tane neden var… Bulunduğumuz yerin anlamı da bu, daha çok üretmek, daha çok çalışmak, istihdam yaratmak, en önemlisi bilgi ile teknoloji kullanımı yüksek, ARGE’si, mal ve hizmet değerleri yüksek üretim yapmak en büyük kurtuluş.. Üretmezsek yok olacağız..! İlçemizde 576 tane işletme var ve ben bununla gurur duyuyorum. Çevresini kirleten, çevresi ile barışmayan, bulunduğu yeri yaşanmaz hale getiren, mahveden birçok işletmeler var. İlçemizde çok şükür katma değeri yüksek, üretim kalitesi yüksek, hem teknoloji kullanımı yüksek, hem de çevre ile barışık işletmelerimiz var. Bununla da gurur duyuyorum.

“Hepimizin Silivri’sinde Hepimizin Belediyesini Kuralım”

“Biz Silivri’de ne yapmamız gerektiğini anladık, topraklarımızı korumak için, okulunu da kurduk, üniversitesini de kuracağız. Sizlerin, ailenizin, çoluk çocuğunuzun gelecek umudu içinde, huzurla yaşamasını sağlayacağız. Bir kentte kimlik üzerinden, partizanlık üzerinden siyaset yapmamayı, ayrışmamayı, hoşgörü ortamını, bu iklimi korumaya çalıştık. Bunu da bu dönem birçok siyasi görüşü tek bir listede toplayabilme hoşgörüsünü sağlayarak kanıtladık. Tam bir Silivri ittifakı! Hepimizin Silivri’sinde hepimizin belediyesini kurmak istiyoruz. 10 yıldır öğrendiklerimizi, biriktirdiklerimi, demlendirdiklerimizi geleceğe taşıma konusunda gayretimizi gösteriyorum. Silivri’de yaşamak güzeldir diyebilmek bir özgüvendir, biz onu yazdık. Biz Silivri’de büyük bir aileyiz ve bu aileyi korumak istiyoruz. “