Hüsamettin Mutu Muhtarlık Görevine Aday

0
1671

Silivri Cumhuriyet mahallesinde ikamet eden Hüsamettin Mutu, mahallesi adına çalışıp hizmet edebilmek için yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Mahalle büyükleri ve mahallelilerin desteği ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Mutu, mahallesine hizmet etmek istediğini belirtti. Yaklaşık 25 yıldır bu mahallede ikamet eden Mutu, mahallesinin Silivri’nin en güzel mahallesi olduğunu ama en az hizmet gören mahalle olduğunu belirtti. Mahallenin gerek alt yapı, gerek temel ihtiyaçlar açısından eksik kaldığını belirten Hüsamettin Mutu, bunun için yardımları mahalleliye eşit şekilde dağıtacağını, Cumhuriyet mahallesini ismine yakışır bir mahalle yapacağını belirtti.

Muhtar Adayı Hüsamettin Mutu Cumhuriyet mahellesi Muhtar adayı,Silivrinin en güzel mahellesi ama en az hizmet yapılan mahallesi Cumhuriyet mahallesi, daha iyi hizmet yapmak için üç tane muhtar adayı nın desteğini alan Hüsamettin Mutu hedefinin muhtar olup Cumhuriyet mahallesini ismine yakışır bir mahalle yapmaktır.