Silivri’de Cumhur İttifakı Adayı Volkan Yılmaz

0
1303

2019 Yerel seçimleri aday açıklamaları sürerken Silivri’de de Cumhur İttfakı yapılacağı ve adayın MHP’den Volkan Yılmaz olduğu açıklandı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerde Silivri’nin yerel yönetimini belirleyecek ilk Belediye Başkan adayı Cumhur İttfakı’ndan MHP aday adayı Volkan Yılmaz olduğu duyuruldu. Seçimde Ak Parti’de Volkan Yılmaz’ı destekleyecek.

29 Aralık günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen Ak Parti tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkan adayını ve 36 ilçenin adaylarını duyurdu. Bu 36 ilçeden 3 ilçenin adayı MHP’den olacak. ( Beşiktaş, Silivri ve Maltepe )

Volkan Yılmaz Kimdir ?

Volkan Yılmaz 1972 Silivri doğumludur. İlk ve Orta Öğrenimi Büyükçekmece’de tamamlayan Yılmaz, Üniversite eğitimini ise Uludağ Üniversitesi’nde tamamladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Yılmaz, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası üyesidir. Aynı zamanda Volkan Yılmaz, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.