Mümün Koçoğlu Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

0
1578

CHP Silivri ve İBB meclis üyesi Mümün Koçoğlu, Silivri CHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Perşembe günü İlçe Örgüt Merkezinde düzenlediği toplantıyla aday adaylığını duyuran Koçoğlu, partililer, vatandaşlar ve basın mensuplarıyla ilçe binasında buluşarak toplantısını gerçekleştirdi.

Kamuoyuyla paylaştığı konuşmasında, öğrencilik yıllarında, iç yaşantısında, iş hayatında ve meclis üyeliği yaptığı yıl boyunca olan birikim ve tecrübelerini farklı bakış açılarıyla Silivri ile buluşturacağını açıkladı.l Aynı zamanda CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun partiyi gençlere açmak fikriyle hareket edeceğini belirterek, Silivrili gençleri işaret etti.

Koçoğlu, Silvri’deki hizmetlerin çıtasını en üstlere taşıyacağını da belirterek, ilçemiz ve vatandaşlarımızın daha huzurlu sokaklarda ve şehirde yaşamasına inancının tam olduğunu belirtti.

Açıklamalarına kendini tanıtarak devam eden Koçoğlu,” 23 Ocak 1979 tarihinde Silivri’de doğdum. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Silivri’de tamamladıktan sonra 1996 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandım. 2000 yılında mezun olcum. Hemen ardından askerlik görevimi yerine getirdim. 2002 yılında eğitimimin devamı için İngiltere’ye gittim ve 2,5 yıl İngiltere’de uluslararası ticaret ve yönetim konusunda eğitim aldım. 2005 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptım ve sektöründe lider olan Fırat Plastik ve Kauçuk San. A.Ş.’de İhracat Bölge Müdürü olarak göreve başladım. 2008 yılında kendi isteğimle ayrıldım ve kendi şirketimi kurup ticari faaliyetlerimi yürütmeye başladım. 2011 yılında Mali Müşavir oldum ve S.M. Mali Müşavir olarak büromda hizmet vermekteyim ” şeklinde açıklamalarda bulundu. ” Evli ve 2 kız çocuğu babasıyım.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle, bizleri bugün buraya gelip yalnız bırakmayan, gelemeyip gönlünün ve kalbinin bizlerle olduğunu bildiğimiz dost ve arkadaşlara en derin selam, saygılarımı sunarım. ” Mart 2019 seçimleri ülkemiz, partimiz ve güzel ilçemiz için inşallah hayırlı uğurlu olur.” açıklamalarında bulundu.

Her kuruşun değerini bilen, halkın verdiği her kuruşun hesabını verebilecek bir başkan adayı olduğunu belirten Koçoğlu, Silivri CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil’e aday adaylık başvuru formunu teslim ederek adaylığını açıkladı.

Bizlerde Silivri TV olarak kendisini tebrik ederiz.

Silivri TV