Silivri Kipa SinemaPink filmler ve seansları

0
1659

Ailecek Şaşkınız

Yönetmen Selçuk Aydemir ile komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir’i yeniden bir araya getiren Ailecek Şaşkınız, babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat ve onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan’ın hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen :  Selçuk Aydemir
Oyuncular :  Murat Cemcir, Ahmet Kural, Suzan Aksoy
Tür :  Komedi
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  1 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

ORJ: 11:30 – 14:00 – 16:30 – 19:00 – 21:30

Kaybedenler Kulübü Yolda

İki samimi arkadaş, Kaan ve Mete, ülkenin güneyinde, Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları neşeli ve eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Ancak yolculuğun hiç beklenmedik iki misafiri daha olacaktır. İstanbul’a doğru keyifle ilerlerken, hayat onlara ve bizlere yolun, yolculuğun ve insani ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi gitmediğini bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir.

Yönetmen :  Mehmet Ada Öztekin
Oyuncular :  Nejat İşler, Yiğit Özşener, Hande Doğandemir
Tür :  Dram
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  1 Dk.
Yapım :  2017

Seanslar

ORJ: 16:30 – 19:00 – 21:30

Düğüm Salonu

Yan yana gerçekleştirilmekte olan iki ayrı düğünde, “Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine” dileğinde bulunurken olaylar düğüm düğüm yürüyor ve gelişiyor. Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır. Düğün geceniz düğüm gecesine, Düğün Salonu da Düğüm Salonu’na dönüşür.

Yönetmen :  Hakan Algül
Oyuncular :  Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri
Tür :  Komedi
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  1 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

ORJ: 11:00 – 13:15

Bordo Bereliler 2: Afrin

2017 yılında gösterime giren ilk filmde olduğu gibi Erhan Baytimur’un yönetmenliğini üstlendiği Bordo Bereliler 2: Afrin, sınır operasyonlarını sürdüren bordo bereli ekibinin hikâyelerini anlatmaya devam ediyor.

Yönetmen :  Erhan Baytimur
Oyuncular :  Balamir Emren, Çiğdem Batur, Cavit Çetin Güner
Tür :  Aksiyon
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  1 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

ORJ: 11:00 – 13:30 – 16:00 – 18:30 – 21:00

Pasifik Savaşı: İsyan (Pacific Rim: Uprising)

Korkunç “Kaiju”ya karşı insanlığı kurtarmak için hayatını veren efsanevi bir babanın oğlu, bir zamanlar umut vaat eden bir Jaeger pilotu olan asi Jake Pentecost, eğitimini bırakıp yeraltı suç dünyasına girmiştir. Ancak, durdurulması zor bir tehdit şehirleri yıkıp dünyaya diz çöktürürken, yıllardır ayrı düştüğü kız kardeşi Mako Mori, Jake’e babasının mirasına layık bir şekilde yaşaması için son bir şans verecektir. Tek umutları bir arada hareket etmektir.

Yönetmen :  Steven S. DeKnight
Oyuncular :  John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian
Tür :  Bilim-Kurgu
Ülke/Ülkeler :  ABD
Süre :  111 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

DUB: 11:45 – 14:15 – 16:45 – 19:15 – 21:45

Çocuklar Sana Emanet

Film, “Kendi kötülüğümüzü başkasının gözüyle görebilseydik nasıl olurdu?” sorusundan hareketle, Engin Akyürek’in canlandırdığı Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrasında geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayları gerilimli bir dille anlatıyor. Hiç kimseye zarar vermeden, bizi sınırlandıran, yok eden zincirlerden kurtulabiliriz. Yaralayan da iyileştiren de bir insan dokunuşu ise ideal dünyaya kavuşabiliriz.

Yönetmen :  Çağan Irmak
Oyuncular :  Engin Akyürek, Şerif Sezer, Hilal Altınbilek
Tür :  Dram
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  105 Dk
Yapım :  2017

Seanslar

ORJ: 11:15 – 13:45 – 16:15 – 18:45 – 21:15